Home > Voorstelling > Voorstelling van het filiaal

Voorstelling van het filiaal

De POUJOULAT Groep, Europees marktleider in metalen rookkanalen en dakuitgangen, bezit de know-how voor het ontwerpen van volledige systemen voor rookgasafvoer en dit voor zowel ééngezinswoningen, collectieve en industriële gebouwen. De Groep draagt waarden als innovatie, energieprestatie en hernieuwbare energie hoog in het vaandel.

Het Belgische filiaal, Poujoulat BeLux, te Nijvel (6000m² bebouwde oppervlakte), maakt deel uit van de Groep sinds 1991.
Poujoulat BeLux voldoet aan de ISO-norm 9001 (Kwaliteit) en 14001 (Milieu).

Poujoulat commercialiseert en distribueert een geheel aan productgamma’s in België en het Grootherogdom Luxemburg die elk een oplossing bieden voor:

  • - kachels, haarden en ketels met natuurlijke trek
  • - gesloten ketels type C
  • - collectieve gebouwen
  • - tertiair en industrie
  • - ventilatie


In de gebouwen te Nijvel, fabriceert Poujoulat BeLux onder andere de Aspirotor-rookafzuiger en flexibele kanalen in aluminium.

Poujoulat Belux beschikt er over een theoretisch en praktisch opleidingscentrum waar ze elk jaar verschillende professionele installateurs en voorschrijvers uit België en Luxemburg ontvangt.


Gemeenschappelijke, tertiaire en industriële woonvormen


Andere sites gepubliceerd door Poujoulat :


Een rookkanaal of dakuitgang installeren, een verwarmingsapparaat aansluiten of een schouw van kanalen voorzien

Poujoulat is een gespecialiseerde fabrikant van rookkanalen, dakuitgangen en accessoires voor schoorstenen en verwarming voor de industrie, eengezinswoningen, gemeenschappelijke en tertiaire huisvesting, zowel nieuw als renoverend.
Wilt u een verwarmingssysteem op hout, gas of stookolie installeren of renoveren? Poujoulat biedt een grote keuze aan individuele en gemeenschappelijke rookkanalen, vanste kanalen of flexibele roestvrijstalen verbindingskanalen, verbindingskanalen voor alle types verwarmingsapparaten: haard, inzethaard, houtkachel, pelletkachel, verwarmingsketel. Verschillende schoorsteenuitrustingen garanderen een perfecte rookafvoer: rookafzuiging, warmteverdeler, trekregelaar, onderhouds- en schoorsteenveegkit.