Home > Actualités > Evenement > Poujoulat op het Salon van de Mede-eigendom

16
nov
2017

Evenement

Poujoulat op het Salon van de Mede-eigendom

Poujoulat op het Salon van de Mede-eigendom


Ontmoet de Poujoulat-expert op het salon van de mede-eigendom die op 23 november in Paleis 3 van Brussels Expo zal plaatsvinden. Poujoulat is de specialist in rookgasafvoersystemen; ontdek onze oplossingen voor de renovatie van oude collectieve kanalen in appartementsgebouwen.

 

Meer weten


Gemeenschappelijke, tertiaire en industriële woonvormen


Andere sites gepubliceerd door Poujoulat :


Een rookkanaal of dakuitgang installeren, een verwarmingsapparaat aansluiten of een schouw van kanalen voorzien

Poujoulat is een gespecialiseerde fabrikant van rookkanalen, dakuitgangen en accessoires voor schoorstenen en verwarming voor de industrie, eengezinswoningen, gemeenschappelijke en tertiaire huisvesting, zowel nieuw als renoverend.
Wilt u een verwarmingssysteem op hout, gas of stookolie installeren of renoveren? Poujoulat biedt een grote keuze aan individuele en gemeenschappelijke rookkanalen, vanste kanalen of flexibele roestvrijstalen verbindingskanalen, verbindingskanalen voor alle types verwarmingsapparaten: haard, inzethaard, houtkachel, pelletkachel, verwarmingsketel. Verschillende schoorsteenuitrustingen garanderen een perfecte rookafvoer: rookafzuiging, warmteverdeler, trekregelaar, onderhouds- en schoorsteenveegkit.