Home > Actualités > Andere activiteiten > We werven aan ! [ DE AANGEBODEN VACATURE IS INMIDDELS INGEVULD]

3
sep
2018

Andere activiteiten

We werven aan ! [ DE AANGEBODEN VACATURE IS INMIDDELS INGEVULD]

POUJOULAT BELUX is ten gevolge van zijn volle uitbreiding op zoek naar de onmiddellijke rekrutering en indiensttreding van een : TWEETALIGE COMMERCIËLE MEDEWERKER / MEDEWERKSTER


 

Poujoulat Belux NV is op zoek naar de onmiddellijke rekrutering en indiensttreding van een :

TWEETALIGE COMMERCIËLE MEDEWERKER / MEDEWERKSTER

Deze persoon is verantwoordelijk voor de klantenrelatie en heeft als functie het beheer en de opvolging van de bestellingen van de klanten, en dit in beide landstalen. Door zijn/haar proactiviteit en nauwgezette opvolging, draagt hij/zij rechtstreeks tot een uitmuntende klantenservice bij. Rechtstreeks gerelateerd aan de verkoopsdirectie, zal hij/zij eveneens klachten behandelen en de relatie tussen de klanten en de commerciële buitendiensten animeren.

Gewenst Profiel

•Perfect tweetalig FR-NL, Engels is een pluspunt
•U bent vertrouwd met de computer en Microsoft Office
•Sterk gevoel voor klantenservice
•U bent ordelijk en georganiseerd
•Affiniteit met technische producten 

Aanbieding

•Sleutelfunctie in een KMO op menselijke schaal
•Persoonlijke impact op de activiteiten van het bedrijf
•Opleidingsprogramma
•Permanente positie met mogelijkheid tot persoonlijke evolutie


Als u tweetalig bent en wilt deel uitmaken van een dynamisch team, stellen we een volledig en progressief salarispakket voor dat gerelateerd is aan uw ervaring, evenals een aangename werkplek die gemakkelijk met de auto te bereiken is.

Bent u vlot tweetalig en geïnteresseerd in deze functie, stuur dan uw kandidatuur vergezeld van uw CV naar Mevr. Lepowic. Dit kan per mail naar s.lepowic@poujoulat.be 

 

Zie hier alle vacatures 

 

 

 


Gemeenschappelijke, tertiaire en industriële woonvormen


Andere sites gepubliceerd door Poujoulat :


Een rookkanaal of dakuitgang installeren, een verwarmingsapparaat aansluiten of een schouw van kanalen voorzien

Poujoulat is een gespecialiseerde fabrikant van rookkanalen, dakuitgangen en accessoires voor schoorstenen en verwarming voor de industrie, eengezinswoningen, gemeenschappelijke en tertiaire huisvesting, zowel nieuw als renoverend.
Wilt u een verwarmingssysteem op hout, gas of stookolie installeren of renoveren? Poujoulat biedt een grote keuze aan individuele en gemeenschappelijke rookkanalen, vanste kanalen of flexibele roestvrijstalen verbindingskanalen, verbindingskanalen voor alle types verwarmingsapparaten: haard, inzethaard, houtkachel, pelletkachel, verwarmingsketel. Verschillende schoorsteenuitrustingen garanderen een perfecte rookafvoer: rookafzuiging, warmteverdeler, trekregelaar, onderhouds- en schoorsteenveegkit.