Home > Actualités > Andere activiteiten > [ DE AANGEBODEN VACATURE IS INMIDDELS INGEVULD] We werven een Installation Team Leader aan !

28
jan
2019

Andere activiteiten

[ DE AANGEBODEN VACATURE IS INMIDDELS INGEVULD] We werven een Installation Team Leader aan !

 

 

 

[ DE AANGEBODEN VACATURE IS INMIDDELS INGEVULD]

Binnen onze activiteiten in de middelgrote en grote verwarmingsprojecten en industrie, wensen wij – voor onmiddellijke indiensttreding – over te gaan tot de aanwerving van een toekomstig:

 

INSTALLATION TEAM LEADER

(Operationeel tweetalig NL/FR)


[ DE AANGEBODEN VACATURE IS INMIDDELS INGEVULD]

Binnen onze activiteiten in de middelgrote en grote verwarmingsprojecten en industrie, wensen wij – voor onmiddellijke indiensttreding – over te gaan tot de aanwerving van een toekomstig: 

INSTALLATION TEAM LEADER 

(Operationeel tweetalig NL/FR) 

Bovenal bent u een persoon wiens natuurlijke habitat de « werf » is. Deze ervaring hebt u opgedaan tijdens een eerste succesvolle periode waar u montage- en installatietechnieken in bijvoorbeeld HVAC, sanitair of hydraulische industrie beheerde. Oog voor kwaliteit en perfectie nastrevende zijn de fundamenten op dewelke u actief bent en deze wenst u verder uit te breiden in de ontwikkeling van onze activiteiten in de Benelux.

 Uw profiel :

 ·         Minimaal in het bezit zijn van rijbewijs B

 ·         Goede fysieke conditie en geen hoogtevrees. (werken in hoogte)

 ·         « Werf » ervaring (gebouwen, HVAC, Piping, ….)

 ·         Basiskennis verwarmingsinstallaties

 ·         Dynamisch en autonoom

 ·         Klant- en resultaatgericht

 

Ons aanbod :

Na een inwerkperiode waar u onze producten en technieken leert kennen, neemt u stelselmatig de leiding in de voorbereiding en uitvoering van al onze installatieprojecten in de Benelux en dit met de steun van onze interne diensten. Op termijn zal je zelf nieuwe installatie-medewerkers aanwerven, opleiden en coördineren.

Jouw salaris zal bepaald worden in functie van jouw motivatie en profiel en zal vervolledigd worden met een pakket extra-legale voordelen.

Indien u een lange termijn loopbaan ambieert in de wereld van installaties en werven, en indien u bereid bent verantwoordelijkheden op te nemen, dan ligt een toekomst voor u klaar bij ons. Graag zien wij dan uw CV vergezeld van een motivatiebrief welke u mag versturen naar s.lepowic@poujoulat.be

Elke kandidatuur die overeenstemt met het gezochte profiel wordt beantwoord.

 

Zie hier alle vacatures 

 

 

 

 


Gemeenschappelijke, tertiaire en industriële woonvormen


Andere sites gepubliceerd door Poujoulat :


Een rookkanaal of dakuitgang installeren, een verwarmingsapparaat aansluiten of een schouw van kanalen voorzien

Poujoulat is een gespecialiseerde fabrikant van rookkanalen, dakuitgangen en accessoires voor schoorstenen en verwarming voor de industrie, eengezinswoningen, gemeenschappelijke en tertiaire huisvesting, zowel nieuw als renoverend.
Wilt u een verwarmingssysteem op hout, gas of stookolie installeren of renoveren? Poujoulat biedt een grote keuze aan individuele en gemeenschappelijke rookkanalen, vanste kanalen of flexibele roestvrijstalen verbindingskanalen, verbindingskanalen voor alle types verwarmingsapparaten: haard, inzethaard, houtkachel, pelletkachel, verwarmingsketel. Verschillende schoorsteenuitrustingen garanderen een perfecte rookafvoer: rookafzuiging, warmteverdeler, trekregelaar, onderhouds- en schoorsteenveegkit.