Nieuws

Poujoulat aanwezig als exposant op de Progetto Fuoco 2020 beurs

Van 19 tem 22 februari kan u Poujoulat ontmoeten op de 12e editie van de internationale Progetto Fuoco beurs. Dit tweejaarlijkse evenement in Verona (Italië) ontvangt gedurende 4 dagen alle top professionals in de houtverwarmingssector van over de hele wereld : producenten, designers, decission makers, journalisten, influencers en bezoekers… Ze zullen er allemaal zijn. Bent u er ook bij ?

Poujoulat is te vinden op Stand D21/Hall 9 ! Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan voor u klaar ervaringen uit te wisselen en de Poujoulat oplossingen en nieuwigheden te bespreken.

Het AIRWOOD systeem meer dan ooit actueel 

In een context waarin de optimalisatie van de energiefactuur meer dan ooit een prioriteit is voor de consument, presenteren we op de beurs ons laatste innovatieve product « AIRWOOD ». Dit warmelucht distributiesysteem biedt comfort en toegevoegde waarde aan uw woning door middel van een energiebesparende concept.  Airwood-Sunwood koppelt een houtkachel aan zonnecollectoren om in de winter warme lucht en in de zomer koele lucht te verspreiden en tegelijkertijd elektriciteit op te wekken. 

Nog meer personalisering  

Op deze beurs presenteren we nog andere nieuwigheden, zoals de DECO-wandafwerkingsplaten en geventileerde wandbekledingoplossing Déco. De primeur van de Progetto Fuoco 2020 is de lancering van de nieuwste productrealease « Déco’Start ». Deze productrange zal voor het allereerst op de beurs worden gepresenteerd.

 

De Progetto Fuoco beurs in cijfers : 

• 75.000 bezoekers vanuit 70 verschillende landen 
• 800 exposanten uit 40 verschillende landen 
• 130.000 m² expositieruimte 

Meer informatie en toegang tot het programma kan u vinden op : www.progettofuoco.com
Contact: info@poujoulat.be