raccordement de foyer
raccordement de foyer

KITINOX

Aansluitkanaal voor open en gesloten haarden

Het gamma Kitinox biedt een compleet product voor de aansluiting van open en gesloten haarden. Het bestaat uit talloze toebehoren(rechte elementen, T-vormige invoegstukken, geplooide bochten…) en een grote keuze aan diameters die geschikt zijn voor alle montagetypes en voor zowel metalen als gemetselde schoorstenen. Lees Meer

Gedetailleerde beschrijving

Dit gamma beantwoordt aan de ambities van Poujoulat door het aanbieden van altijd performanter wordende producten. De Kitinox-aansluitkanalen hebben mannelijke en vrouwelijke eindstukken. Ze garanderen een perfecte rookdichtheid vanaf de ineensluitende verbinding en laten toe om de prestaties van apparaten te optimaliseren.

Poujoulat biedt u een compleet gamma van technische toebehoren voor het vergemakkelijken van het onderhoud van rookkanalen.

De kwaliteit van de producten van Poujoulat wordt erkend en aangeprezen door de grootste Europese fabrikanten van verwarmingsapparaten. 

De Kitinox-rookkanalen hebben de CE-markering met certificaatnummer 0071-CPD-0025.

Poujoulat-produit Poujoulat-produit-mobile

Technische kenmerken

Het systeem is in de hoogte (H) en breedte (D) verstelbaar. Als het in de sierkap wordt geplaatst, kunt u gemakkelijk en zonder iets te moeten verzagen een haard aansluiten.

H mini = 775 H maxi = 850
D mini = 130 D maxi = 170

Het gamma omvat 8 diameters van 130 tot 300 mm en toebehoren die op alle kanalen haarden passen.

Installatie en onderhoud

Wij raden u aan