TUBAGINOX STAR

Een recht schoorsteenkanaal voeren

Met het kanaal TUBAGINOX STAR kunt u het rendement van uw verwarmingsapparaat verhogen door middel van een optimale diameter, verbeterde trek en perfecte dichtheid

LEES MEER

Gedetailleerde beschrijving

Poujoulat biedt een duurzaam product aan voor de renovatie van rookkanalen van gemetselde rookkanalen die niet alle veiligheidsgaranties bieden. Het gamma Tubaginox is aangepast aan de traditionele, rechte rookkanalen. Het kan gemakkelijk worden aangesloten op alle apparaattypes op gas, mazout, hout…

De thermische regelgeving (EPB) is gericht op het verduurzamen van de algemene thermische prestaties van gebouwen, door het energieverbruik en de uitstoot van broeikasgassen te verlagen. Dit product voldoet perfect aan deze doelstellingen.

Met dit systeem kan het rendement van verwarmingsapparaten worden verhoogd door een dimensionering aan te brengen die is aangepast aan het verwarmingsapparaat, een verbeterde trek en een perfecte dichtheid.

Poujoulat biedt een compleet gamma van accessoires aan voor het verzekeren van de installatie en het onderhoud van het rookkanaal.

De kwaliteit van de producten van Poujoulat wordt erkend en aangeprezen door de grootste Europese fabrikanten van verwarmingsapparaten.

Tubaginox heeft de CE-markering met certificaatnummer 0071-CPD-0025.

Poujoulat-produit Poujoulat-produit-mobile

Technische kenmerken

Enkelwandig kanaal rvs binnen, met gekalibreerde kegel op kegel aansluiting die de dichtheid vanaf de verbinding garandeert.

Volledig gamma toebehoren, aanpasbaar aan alle traditionele kanalen.

STARRE SCHOUWVOERINGEN INOX RVS

De kanalen TUBAGINOX STAR zijn continu gelast en luchtdicht.

Ze garanderen een veilige installatie

Installatie en onderhoud

De schoorsteen en alle rookkanalen en aansluitkanaalen moeten ten minste eenmaal per jaar zorgvuldig worden geïnspecteerd en gereinigd van alle afzettingen om de vorming van roet en de verstopping hierdoor van rookkanalen te voorkomen.